Back to school in KVL

Posted on September 9, 2017

Prima oară când am auzit de Kenvelo a fost fix la începutul anului școlar. Cred că eram in clasa a șaptea și-mi aduc aminte că toți colegii mergeau în singurul mall care exista în oraș și se mirau din afară de ce era in magazin. Nu aveau curaj sa intre pentru că li se părea că e cumva un brand ieșit din comun, era maxim de coolness pentru toti colegii, era primul brand pe care ni l-am dorit cu totii, era greu de atins pentru posibilitatile noastre financiare de atunci (eram liceeni fara venituri).

La vremea respectivă, Kenvelo avea jeans de o calitate superioară celor pe care ii cumpăram noi din Obor sau din târguri și tricourile albe sau negre care aveau logo-ul Kenvelo printat pe mijloc. Logo-ul ăla, pentru noi era obiectul dorintei, ca sa zic asa. Nu știam că mai târziu o să ajungem să râdem de brandurile care pun logouri pe tricou. Insa atunci era maxim de cool să porți hainele Kenvelo.

Scoala începe din nou acum și eu sunt bucuros să fac parte din campania Back to school KVL by Kenvelo. Am fost extrem de impresionat de calitatea materialelor și de cat de bine m-am simțit în haine, de faptul ca mi-am dorit să cumpar aproape toate hainele in care am pozat. Brandul KVL by Kenvelo s-a reinventat in toamna asta si revine la statutul de brand pe care ti-l doresti in garderoba ta neaparat.

În noua campanie KVL am pozat alaturi de Luana Codreanu de la LastMinuteCouture si a fost o incantare sa lucrez cu ea, a fost easygoing, fun, fix cum ar fi dragut sa fie majoritatea bloggerilor de moda, mai focusati pe good vibes & good working mood.

Noua campanie a fost produsa de echipa mea preferata: Andreea Cartu si Toni Cartu. Ideea lor de Back to school s-a tradus intr-un exterior de scoala si un interior de sala de sport si un vestiar unde ne-am jucat, la propriu, cu hainele mai sport din noua colectia KVL.

Pentru mine, a fost unul din cele mai distractive shooting-uri foto din ultimii ani pentru că am dansat, m-am jucat cu mingea si am comunicat foarte bine cu echipa astfel incat sa nu pozez ci sa ma joc natural cu sariturile si toate pozitiile in care imi place sa stau cand ajung in fata camerei.

In ceea ce priveste ideea de Back to school, shootingul m-a făcut să-mi aduc aminte de primul an de liceu. Pentru că am tras pozele într-o sală de sport foarte asemanatoare cu sala pe care o aveam la Colegiul Național la care am învățat. Cumva am intrat în starea de spirit de școlar, am reusit să mă deconectez la un moment dat și să mă joc cu mingea, să joc baschet și să merg la ora de sport.

Am învățat atât de multe lucruri de când am fost ultima oară intr-o școală, cumva am fost pus față în față cu imaginea trecutului și cum eram atunci, câte bătăi de cap aveam și cum îmi doream multe lucruri pe care acum le am si pe care nu credeam ca le-as putea avea. Intreaga experienta m-a dus intr-un sentiment de mândrie și de visare. E despre cum orice visezi se poate întâmpla dacă muncești foarte foarte foarte foarte foarte mult.

Vă recomand să vedeți colecția nouă KVL by Kenvelo de toamna-iarna 2017-2018 in magazine și să încercați să atingeti hainele, să vedeți calitatea lor și cat de mult s-a schimbat brandul, cum s-au reinventat si cat versatile sunt hainele: de la teenage la sport, casual si smart casual. De la haine ce pot fi purtate pe terenul de fotbal, la sala, la birou, la facultate, in club sau in orice zi, pe strada. Au reusit sa completeze cumva si paleta cromatica cu griuri, imprimeuri urbane si multe nuante de albastru, inclusiv in varianta de denim.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *