Campanie Canon “Live and Create”

Posted on December 4, 2020

Canon m-a provocat sa creez povesti cu modelul Canon M200, un aparat foto inteligent, cu greutate redusa, pe care pot sa il conectez foarte usor la telefon prin wifi si bluetooth, sa descarc fotografiile rapid si sa le postez. Are functii de a crea imaginile direct in format patrat si pentru partea de beauty, are deja un filtru integrat in imaginile de mai jos.

M200 mi-a adus aminte de ce imi place sa fac fotografii cu camera foto mai mult decat cu telefonul. Pe de o parte, surprinde emotiile in profunzime si instantaneele mult mai bine, imi ofera detalii si senzatia de “a moment in time”. Pe de alta parte, imi ofera libertate sa fiu mai creativ. Unul dintre lucrurile care ma deconecteaza si pe care il fac deseori ca activitate de relaxare este sa creez colaje in Photoshop iar camera foto care are 24,1 megapixeli imi permite sa amestec tot felul de elemente pana ies ideile asa cum mi le-am imaginat. 

Am creat o serie de instantanee in parc, un editorial de beauty cu machiaje realizate de Octavian Mardale si un mini-film de beauty. Directia creativa si styling-ul au fost realizate de mine, muza/modelul a fost actrita Ana Indricau.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.