Colectia noua H&M pentru Pride – Love For All

Posted on May 30, 2018

H&M se alătura mișcării Pride de anul acesta, marcȃnd evenimentul prin lansarea noii colecţii Love For All.

Aceasta este o colecţie care conţine piese vestimentare potrivite celor care vor să se alăture celebrării dragostei, egalităţii și liberei exprimări. Un procent de 10% din vȃnzările colecţiei Love For All vor fi donate către UN Free & Equal, Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Drepturile Umane, a cărui scop este de a clădi o lume ȋn care nimănui nu ar trebui să ȋi fie teamă din cauza orientării sau identităţii sexuale.

Colecţia are ca tema vizuala curcubeul – simbolul Pride –  si mesaje incurajatoare. Va fi disponibilă ȋn magazinele selecţionate precum și online pe hm.com, ȋncepȃnd cu 31 Mai – in Romania, o veti gasi numai in Bucuresti in AFI si in Unirea Shopping Center. Si online, bineinteles.

“H&M susţine dreptul fiecăruia de a iubi pe cine dorește. Sperăm că oamenii vor purta colectia H&M Love For All pentru a celebra Pride și egalitatea ȋn dragoste.” declară Andreas Löwenstam, Director de creaţie al H&M din cadrul departamentului de bărbaţi.


“Sprijinul pe care ȋl primim din partea H&M va ajuta campania UN Free & Equal ȋn a lucra cu activiștii și susţinătorii egalităţii pentru a crește conștientizarea publică și pentru a determina schimbări pozitive atȃt ȋn legi cȃt și ȋn atitudinea oamenilor.”- declară Peggy Hicks, reprezentant al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Drepturile Umane.
#HMLoveForAll #Standup4humanrights

Fotografii de Ella Costache

Model: Alex Kaulitz

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *