The New Romantics – ERDEM x H&M editorial

Posted on October 19, 2017

Noua colectie ERDEm x H&M ce va fi lansata pe 2 noiembrie online si in magazinul din Baneasa aduce melancolia de care are nevoie fiecare toamna dar si surprize colorate menite sa invioreze griul din fiecare oras.

Colecţia ERDEM x H&M este una extrem de personală, presărată cu povești care rememorează trecutul designer-ului și temele care și-au pus amprenta asupra activităţii sale în ultimul deceniu. Aceasta este inspirată din costumele romantice pe care el ȋnsuși le admira ȋn filmele britanice, din haina masculină a tatălui pe care mama sa o purta nonșalant pe umerii săi în stilul original văzut în videoclipurile muzicale și emisiunile TV ale anilor ’90.

Pentru a crea colecţia ERDEM x H&M, designer-ul și-a imaginat escapada ideală din urban în peisajul rural britanic și a dat naștere unei combinaţii ȋntre rochii și piese croite, funcționalitate și dramatism, oferind astfel posibilitatea pasionaţilor de modă din generaţii și medii variate să își completeze garderoba în stilul propriu. Fiecare piesă vestimentară este concepută exclusiv pentru H&M și va fi disponibilă în aproximativ 220 de magazine din întreaga lume, precum și pe hm.com, începând cu data de 2 noiembrie. La 9:00 in magazinul H&M din Baneasa si la 11:00 online.

În exclusivitate, Erdem a creat prima sa colecție pentru bărbați ERDEM x H&M. ERDEM este renumit pentru imprimeurile sale florale expresive, care apar frecvent în această colecție de debut pentru bărbați. Un hanorac din nailon de culoare vișinie este presărat cu flori sălbatice, care își fac din nou apariția pe cămășile cu mâneci scurte și pe tricourile cu guler rotund, din bumbac organic, ambele cu rejansă la gât. Cămașa din mătase de culoare oliv și pantalonii largi cu vipușcă se remarcă prin motivele florale formale, care amintesc de tapetul retro al anilor ’60.

ERDEM x H&M – “The Secret Life of Flowers” campaign film by Baz Luhrmann

Expresia cheie pentru colectia speciala ERDEM x H&M ar fi eleganta poetica.

Hainele m-au inspirat pentru acest editorial pe care l-am tras pe parcursul a 12 ore alaturi de o echipa minunata ce a indragit fiecare haina si ne-am bucurat sa atingem si sa privim fiecare detaliu al broderiilor speciale ce ne aduc aminte de casa bunicii.


Creative direction & styling: Edi Enache, The Fashion Jumper
Foto: Alex Belciuganu, Magnum Studio
Make-up: Luiza Burhai
Male models: Addi Andrei, Edi Enache
Female models: Mara, Larisa & Alisa from Models Under Management

Location: Mansarda Sticlarilor

 

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *