H&M – noua colectie in colaborare cu designerul interior al Casei Regale Britanice – GP & J BAKER

Posted on July 26, 2018

H&M lanseaza o noua colectie exclusiva pentru femei inspirata de brand-ul de textile si design interior GP & J BAKER, furnizor oficial al Casei Regale a Regatului Unit al Marii Britanii Va fi disponibila incepand cu 2 august pe site-ul H&M.

La fel ca majoritatea colectiilor speciale H&M, hainele arata mult mai bine in realitate decat in poze, detaliile sunt fascinante iar calitatea materialelor este una superioara, aproape high fashion. Iar prin aceste colaborari – cu Erdem, Moschino si altii – H&M reuseste sa aduca un vibe high end la preturi accesibile.

S-a intamplat de multe ori sa port haine H&M iar oamenii sa-si imagineze ca e un brand foarte scump. Si de fiecare data le-am spus ca ar ajuta sa fie atenti la colectiile speciale pentru ca au piese ce ar putea ramane in garderoba multi ani in sir si pot fi statement.

Dupa ce am vazut o parte din colectia cu GP & J BAKER in showroom-ul H&M, sunt convins ca e la fel si de data aceasta.

Brand-ul legendar GP & J BAKER a fost creat de fratii George Percival si James Baker in 1884 si au imputernicire din partea Casei Regale Britanice inca din 1982. Printurile folosite de ei in colectia H&M sunt reprezentative identitatii brandului lor dar si trendului de vintage shopping care a starnit interes major in ultimii ani din partea consumatorilor de toate varstele. Iti ofera senzatia ca porti o piesa veche, o bluza a bunicii, cu poveste si personalitate.

Suntem extrem de încântați și onorați să colaborăm cu H&M. Printurile selecționate pentru această colecție sunt parte din ADN-ul unic al casei GP & J Baker. Acestea sunt unele dintre cele mai însemnate și prețuite design-uri, iar faptul că avem ocazia să le vedem continuându-și călătoria într-o nouă manieră inovativă și interesantă, direct în lumea modei, este o perspectivă minunată.” declară Ann Grafton, Managing Director și Director de creație al GP & J Baker.

Printurile GP & J Baker folosite în această colecție sunt unele dintre cele mai iubite și mai apreciate din întreaga arhivă. Printre acestea se numară și Magnolia, pe care William Turner a pictat-o pentru G P & J Baker în 1913. Clasica Pasare Orientală, dar și Pasarea Hortensie, sunt mixate cu forme geometrice puternice cum ar fi modelul Fretwork, un omagiu adus marelui artist Jean Durand.

Colecția este una pură și luminoasă cu o gama variată de piese romantice dar sofisticate în acelasi timp. Siluetele sunt lungi, fluide, voluminoase și conțin detalii precum mâneci evazate și inserții de dantelă.

Este o perioadă minunată pentru a purta printuri și modele care au o poveste de spus, astfel că suntem extrem de încântați de această colaborare, cu una din cele mai prestigioase case de textile și design. Piesele acestei colecții sunt feminine dar puternice în același timp, cu un aspect relaxat. Sperăm că vor fi extrem de îndrăgite de cei care apreciază moda dar și decorațiunile interioare.”, declară Pernilla Wohlfahrt, Director de creație H&M.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *