Minimalism japonez in H&M Studio SS18 (editorial)

Posted on February 28, 2018

Noua colectie H&M Studio SS18 aduce minimalismul japonez in colectiile de primavara si ne aduce aminte de diversitatea brandului suedez de la colectiile esentiale la Studio – care este mai artistica, mai speciala – la Conscious Exclusive ce foloseste materiale sustenabile, plastic reciclat de pe plaja – la colaborarea anuala cu cate un designer high end ce aduce motive couture in moda din strada.

Atȃt colecţia pentru femei cȃt și cea pentru bărbaţi H&M Studio SS18 prezintă siluete simple dar cu o tentă vibrantă. Piesele vestimentare destinate femeilor se concentrează pe imprimeuri complete și culori aprinse regăsite ȋn rochiile lungi, topurile avȃnd gulerul tip tunica suprapuse pantalonilor, cusăturile evidenţiate și tricotaje impunătoare.

Materiale principale: jacard, amestecuri de bumbac si matase, tricotaje grele, bumbac.

Detalii: printuri abstracte, finisaje brute, taieturi metalice, cusaturi in contrast (alb-negru), matlasare manuala, impachetari, linia gatului inalta si culori luminoase.

Paleta de culori a colectiei H&M Studio SS18 include mai multe nuante de verde, galben intens, rosu, albastru intens, indigo, navy, negru, alb si alb-galbui.

Pentru inceput, am creat un editorial cu minunata Tiana de la MUM cu tinutele care m-au inspirat in acest sezon.

All red, all green, all white, beige & white – sunt variante simple, uni in amestecuri de alb, minimaliste si usor de combinat de catre oricine isi doreste sa incerce discretia japoneza adusa in streetwear-ul european, un mix puternic pentru H&M Studio SS18.

Colectia H&M Studio SS18 va fi disponibila incepand cu 28 februarie seara pe HM.com iar de pe 1 martie la orele 9:00 o veti gasi in magazinul

Cu exceptia braului alb (din arhiva personala), toate tinutele, incaltamintea si accesoriile sunt din colectia H&M Studio SS18.

Concept, decor, hair, styling, make-up & foto de Edi Enache

Model: Tiana Cornea (Models Under Management)

Multumiri catre echipa H&M Romania, catre Geanina si Dani de la MUM si Lancome!

Pentru look-ul in care Tiana are buzele rosii am folosit noul ruj Velvet Matte in nuanta 144 Rouge Artiste de la Lancome.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *