From HUMAN to Moschino x H&M (editorial)

Posted on October 30, 2018

Intr-un fel sau altul, moda trebuie sa fie despre oameni si pentru oameni. Oameni de orice forma, culoare, greutate sau inaltime. Colectia Moschino x H&M sarbatoreste bling-bling-urile si diversitatea umana in accente aurii, colorate, Disney. Va fi disponibila pe site-ul H&M si in magazinul H&M din Baneasa incepand cu 8 noiembrie.

Purtand semnatura clara a lui Jeremy Scott, directorul creativ Moschino, noua colaborare speciala H&M este pentru cei care vor sa iasa in evidenta, cei care vor sa poarte branduri la vedere si cei care au crescut cu desenele animate colorate si personaje indragite Disney. E pentru cei care vor sa fie unicorni, cei care vor sa poarte sclipici, cei care nu vor sa treaca neobservati si pentru multi altii.

Cand am inceput sa lucrez pentru directia creativa a shooting-ului de mai jos, primul gand a fost sa nu merg pe ruta previzibila cu glam & glitz asa ca am creat o poveste in contrast cu hainele, in natura, in mijlocul muntilor Bucegi, langa Busteni.

Este despre going from HUMAN to Moschino si despre faptul ca de fiecare data cand porti aceste haine, te transformi. Este THE MOSCHINO TRANSFORMATION.

In shooting-ul de mai jos am folosit numai haine si accesorii din colectia H&M x MOSCHINO in care apare echipa alaturi de care lucrez in fiecare zi la Line Agency, de aproape jumatate de an incoace.

Line Agency este o familie ce creste in fiecare luna si aduna oameni diferiti, uniti de dorinta de a fi creativi si a-si imprima viziunea in proiectele diversilor clienti. Personalitatea fiecarui om din agentie completeaza tabloul de mai jos.

Fotografii de Paul Tatcu

Styling & creative direction: Eduard Enache

Make-up & hair: Octavian Mardale 

Haine si accesorii: Moschino x H&M

Ruxi Micsunescu – Chief Connector – The Female Boss in Moschino x H&M

Casiana Ionascu – PR Manager

Mihaela Mia – Copywriter

Dora Chelariu – PR Associate

Camelia Donciu – Junior Copywriter

Vlad Alexandru – Senior Designer

Rares Boghiu – Junior Designer

]

Eduard Enache – Senior Account Manager

Octavian Mardale – Make-up artist, visual artist – a colaborat cu agentia la trei proiecte pana acum si urmeaza multe altele

Paul Tatcu – este regizorul si DOP-ul din proiectele video ale agentiei

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.