Streetstyle: 3 paltoane pentru februarie

Posted on February 10, 2018

Am gasit trei paltoane dragute la BMan.ro care se potrivesc perfect cu vremea destul de generoasa din februarie si martie cand nu e indeajuns de frig pentru a purta o geaca dar nici nu de indeajuns de cald pentru sacou si atat.

Pentru februarie, am creat trei tinute in jurul a trei paltoane BMan potrivite pentru acest sezon dar si usor de incadrat in streetstyle, in stilul de viata normcore – gata de un meeting dar si de o plimbare sau de o iesire in oras.

Primul palton este bleumarin cu carouri – carourile fiind trendul principal pentru 2018. L-am stilizat intr-o combinatie de full blue cu un accent de galben-mustar, o culoare care a devenit atragatoare in ultimul an si se regaseste peste tot in magazine, fara sa fie culoarea anului de la Pantone.

Mi se pare sa mergi pe ton sur ton – mai multe haine in aceeasi culoare – e una din cele mai sigure variante mai ales cand vine vorba de un albastru intens.

Paltonul este de la BMan.ro, puloverul este H&M iar pantofii sunt Geox de la Tezyo.

Al doilea palton l-am dus intr-o zona mai pastelata cu jeansi deschisi la culoare – bleu, un hanorac de culoare roz pal si pantofi eleganti din piele intoarsa iar paltonul complimenteaza tonurile calde si reci – e gri cu carouri subtiri rosiatice.

Paltonul este de la Bman, jeans de la TopMan iar pantofii sunt Aldo. Hanoracul l-am luat dintr-un magazin turistic din Londra intr-o noapte friguroasa – pe el scrie Oxford University. Castile sunt de la Sony de la AVStore.ro.

Al treilea palton e cel mai apropiat de stilul in care ma regasesc acum – un full black cu accente de rosu clasic texturate si pantofi confortabili pentru zile in care trebuie sa stau pana la 16 ore la sedinte foto.

Paltonul este de la BMan.ro, helanca este H&M, jeansi negri tot de la H&M iar pantofii sport sunt Calvin Klein de la Tezyo.

Foto: Alex Belciuganu / Magnum Studio

Jackets: Bman.ro

Styling & model: Edi Enache

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *