Styling work: Covorul rosu la Premiile Gopo 2018

Posted on April 2, 2018

Anul acesta am lucrat pentru trei doamne minunate pe care le-am stilizat pentru covorul rosu la Premiile Gopo 2018, gala ce sarbatoreste si premiaza industria cinematografica romaneasca.

Fiind vorba de o gala, tinutele au mers spre dress code-ul black tie. Impreuna cu doua dintre doamnele cu care am lucrat am ales rochii elegante – ceva regal si ceva clasic cu un twist modern.

Fiecare dintre aparitii a fost gandita in echipa iar “regula” pe care o mentionez in cazul galelor ce dureaza cateva ore tine de confort: e foarte important ca omul care poarta haina respectiva sa se simta confortabil, sa se simta at its best, sa fie multumit de ce vede cand se uita in oglinda, sa se simta frumos si sa fie el insusi, sa nu simta ca joaca un rol pentru o seara. Chiar daca nu e tocmai ceva obisnuit sa umbli in rochie de gala, trebuie sa fie o simbioza. Feeling good shows on the outside and inside.

Miruna in Cloche

Am stilizat-o pe Miruna Berescu pentru Premiile Gopo. Miruna si-a dorit sa poarte conversi pe covorul rosu asa ca i-a purtat, mai ales ca nu prea se vedeau pe sub rochia magica de la CLOCHE. E o fericire sa imbraci o printesa moderna care incape intr-un sample size perfect si usureaza munca tuturor. Practic, Miruna are silueta unui model de 16 ani. Dar cel mai important e faptul ca filmul pe care l-a produs doamna minunata, regizat de domnul Emanuel Parvu – “Meda sau partea nu prea fericita a lucrurilor” – a avut 4 nominalizari la Gopo. And that’s off to a great new beginning for both of them! Felicitari si multumesc pentru incredere! Si multumiri Ioana Popa pentru colaborare!

Rochia din tafta cu spatele gol are un detaliu care reda confortul oricui: buzunare frumos ascunse in laterale. O gasiti pe site-ul Cloche!

Romina in Chic Utility

Am petrecut 2 luni cu Romina Sehlanec la filmarile serialului CASTING vara trecuta si nu cred ca am vazut-o zambind atat de frumos ca-n pozele de pe covorul rosu unde stiu ca s-a simtit foarte bine in rochia neagra si jacheta cu perle de la Chic Utility in care am stilizat-o la Premiile Gopo 2018. Cerceii au fost facuti de mana cu o noapte inainte de Octavian Andrei care a facut si make-up-ul. Iar aventura a venit cand trebuia sa plece catre event, Uber-ul nu mai raspundea la telefon si am luat-o pe jos cu ea pe Calea Victoriei pana la TNB. A trecut de la “nu pot sa fac asta” la “ce mandra ar fi mama daca m-ar vedea” in cateva secunde :)) Evident ca toata lumea se uita la ea… acolo a fost adevarata parada. Multumim Diana Flore pentru outfit si Tavi pt make-up! Pantofii sunt de la Botinelli:)

Rochia #BB Pearl Slipdress si Jacheta cu perle pot fi gasite in shop-ul dedicat Chic Utility!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.