Tinute de Revelion: 5 idei de la H&M

Posted on December 30, 2017

Pentru oricine isi cauta inspiratie pentru tinute de Revelion 2018, am strans cinci propuneri rezonabile de la H&M din colectia H&M Holiday dedicata special sarbatorilor si perioadei in care indraznim sa stralucim mai tare.

Al doilea shooting pe care l-am gandit in jurul colectiei H&M Holiday – inca mai gasiti piesele in magazine – este cu tinute de Revelion 2018. Primul a fost centrat pe magia Craciunului si atelierul lui Mos Craciun.

Locatia pentru acest editorial bazat de gri (mat si sclipicios), negru si albastru a fost UpperCrazy Deco, locul unde Adriana Popescu si echipa ei minunata construiesc decoruri, accesorii si orice ai nevoie ca sa organizezi evenimente magice cu teme speciale.

Am cinci tinute de Revelion, cinci look-uri diferite: unul elegant si unul mai rebel pentru barbati, cate unul glam, unul feminin si unul rebel pentru fete, pentru oricine are nevoie de inspiratie. Cred ca e o idee buna si simpla de urmat sa mergi pe o singura culoare sau nuanta sau sa imbini ceva simplu, clasic si confortabil – pentru ca vei sta multe ore in hainele acestea si vei dori sa dansezi, sa iti intinzi bratele pentru selfieuri asa ca… in colectia H&M Holiday gasiti multe alte propuneri – chiar si mai colorate – pentru Anul Nou.

Conceptul, set design-ul si styling-ul imi apartin. In acest caz, imi apartine si editing-ul fotografiilor realizate de Alex de la Magnum Studio.

Multumirile merg catre Ioana si Ruxandra din echipa H&M Romania care imi sustin ideile. Multumiri si catre Geanina Pistol Β si Daniel Vrabiuta de la Models Under Management.

Foto: Alex Belciuganu, Magnum Studio

Make-up: Octav Mardale

Hairstyle: David Denes

Concept, styling, editing: Edi Enache

Modele: Alisa si Mara – Models Under Management

Iulia Pocol

Virgil Godeanu

Locatie: UpperCrazy Deco

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *